Ondernemerstestament

Het Ondernemerstestament

Het Ondernemerstestament is ontwikkeld door NeBeK in samenwerking met Stichting Regelen geeft Rust.

Doel is om belangrijke zaken gestructureerd vast te leggen en deze dusdanig veilig te bewaren dat ze alleen toegankelijk zijn voor u als betrokkene en voor de personen of instellingen waarvan u van mening bent dat deze (op enig moment) toegang tot deze gegevens mogen krijgen. U blijft dus volledig de regie houden. Maar u zorgt er wel voor dat uw wensen op alle mogelijke gebieden vastliggen en dat deze wensen op noodzakelijke momenten bereikbaar zijn voor de door u aangewezen vertrouwenspersonen.

Naast uw persoonlijke wensen en gegevens legt u ook alle belangrijke zakelijke gegevens vast. Dit zodat er bij een onvoorziene situatie, waarbij  u zelf niet meer in staat bent om adequaat te handelen, zaken van het bedrijf door kunnen gaan totdat u zelf in staat bent het roer weer in eigen handen te nemen.

Pluspunten Ondernemerstestament

Continuïteit

U bepaalt zelf wie u toegang tot uw gegevens geeft als er iets met u gebeurt. Dat kan uw partner, uw rechterhand of zakelijke vertrouwenspersoon zijn. Daarnaast kunt u met 1 telefoontje ook altijd NeBeK inschakelen om uw administratieve- of geldzaken over te nemen volgens uw wensen.

Alle tijd

Voor het nemen van de belangrijke beslissingen over uw toekomst, heeft u alle tijd. Gebruik die tijd goed. Onze ervaring is dat tijd en aandacht ontbreken op het moment dat er een plotselinge verandering in uw situatie plaatsvindt, bijvoorbeeld door ziekte.

Op orde

Wij helpen u nadenken over uw situatie, wensen en toekomst. Alleen al het ordenen en plannen, en het weten wie later namens u beslissingen neemt, geeft veel rust.

Goed advies

Wij helpen u om het vastleggen van gegevens zo compleet mogelijk te maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van door ons ontwikkelde formulieren.

Flexibel

Veranderen uw wensen? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw gegevens op ieder moment zelf wijzigen.

Veilig

Alle documenten worden opgeslagen in uw eigen digitale omgeving. Wij openen een exclusief voor u ontwikkelde, veilige, digitale kluis van de Nederlandse Notaris Kluis. Uiteraard kunt u alle documenten ook offline bewaren.

Controle

U kunt uw dossier 24/7 inzien. Zo heeft u altijd zelf de controle over de door u vastgelegde gegevens.

Rust

Door vast te leggen wat er in uw hoofd zit, ontstaat een rust die onbetaalbaar is. U hebt uw zaken goed en toekomstbestendig georganiseerd.

Door nu te starten met het Ondernemerstestament krijgt u alle middelen in handen om uw persoonlijke wensen en gedachten voor de toekomst en die van uw onderneming vast te leggen. Wij attenderen u regelmatig op het afronden van alle stappen zodat uiteindelijk alle essentiële gegevens vast komen te liggen. Daarnaast geven we u periodiek nuttige tips om uw gegevens te optimaliseren. U werkt zo in alle rust aan de vastlegging van belangrijke beslissingen over uw toekomst. En dit doet u op het moment dat alles nog goed gaat. Wacht niet tot u het niet meer zelf kan bepalen en het te laat is!

Voor slechts € 199,- excl. BTW per jaar krijg ik:
Nu regelen omdat:

Impressie van de kluis

Klik hier voor de totale lijst met eenvoudige invuldocumenten

Ondernemerstestament

De animatiefilm van de Nederlandse Notariskluis vind u hier

Nu regelen. Nu rust. Straks rust.